Serrenbouw Stoffels
Rumst - Over Serrenbouw Stoffels

Steenweg op Waarloos 22
2840 Reet (Rumst)

038447267
0495775655
038880461
038447192
     

4 decennia lang gespecialiseerd in serrebouw!

Serrenbouw Stoffels is al meer dan 40 jaar hét aanspreekpunt voor glastuinbouwprojecten van A tot Z. Een kleine of grote serre, een project van 500m² of 10 hectare: wij bouwen steevast kwalitatief hoogstaande serres op maat.

 

Hiervoor kunnen wij rekenen op ervaren en betrouwbare onderaannemers die een grote capaciteit aan mankracht en materiaal kunnen garanderen. Zo weten we in recordtempo de grootste projecten te realiseren, zonder ook maar een duimbreed aan topkwaliteit en precieze afwerking in te boeten.

 

Van professionele tuinbouw tot hobbyserre

Wij worden veel gevraagd om projecten bij plantenkwekers, groententeelt, sierteelt en tuinbouwscholen tot in de puntjes af te werken. Maar ook particulieren kunnen bij ons terecht voor hobbyserres.

 

Onze jarenlange partner: Prins Group, sinds 1940 hét toonbeeld voor kwaliteit, knowhow en betrouwbaarheid in tuinbouwkassen en complete tuinbouwprojecten.

 

Wij ontwerpen en bouwen uw kas op maat van uw wensen, de ligging en de mogelijkheden. De missie van Serrenbouw Stoffels is een meerwaarde te kunnen bieden aan de ontwikkeling van de Belgische tuinbouwsector.


Aarzel niet ons te contacteren voor meer informatie!

Benieuwd naar onze referenties? Bezoek onze website.